VINTERFÖRVARING

Vi på Pellinge Maskinservice Ab & Båtservice F.Gustafson kan erbjuda Er ett fullständigt vinterförvaringspaket. Ni hämtar båten till vår brygga på hösten, lämnar in nycklarna samt berättar vilka tjänster Ni behöver. På våren är det bara att söka en färdig båt och njuta av den kommande sommaren.

Båt och motor, Ni välja bland följande tjänster:

Motor med acku eller tank

Vi förvarar motorn i varmt utrymme, det är oftast fråga om mindre motorer.  Kunden hämtar då motorn till oss på hösten och söker den på våren. Motorn servas på hösten och provkörs på våren. Även ackur och bensintankar putsas, servas och förvaras. Vi kan även ta loss motorn från båten och installera den igen på våren. Många lämnar båten vid villan eller på en strand under vintern och hämtar motorn till oss sista gången när de stänger för vintern. Sedan är det bara att avhämta motorn på våren och åka till villan. Ett smidigt sätt att försäkra Er en fungerande motor för säkra turer under sommaren.

Transport

Mot ersättning kan vi även söka båtar (sjövägen köra eller bogsera) eller motorer mot ersättning. Båtar transporterar vi inte landvägen, då anlitar vi ett båttransport företag. Vi har våra släpvagnar för gårdsbruk att köra tii stranden och saknar även lämpliga dragbilar, därför överlåts transporterna åt yrkesfolk, vi är yrkeskunniga på att sköta Era båtar. Vi hyr eller lånar inte heller ut släppvagnar.